Intertoys 40 jaar: Het grootste cadeau van Nederland

Opdrachtgever: exPRtease the hub

Intertoys bestond 40 jaar en maakte het grootste en mooiste cadeau van Nederland, wat je maar kunt bedenken. Een groot cadeau van 6 x 2,5 x 2,5 meter tot aan de rand gevuld met speelgoed. Mooi verpakt en met een grote strik er omheen. We hebben dit cadeau op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam neer gezet. Op het cadeau stond HetGrootsteCadeau.nl. Kinderen kunnen online wensen welke groep kinderen zij met dit pakket dolblij de feestdagen in lieten gaan. Bijvoorbeeld een club, klas, stichting, goed doel of buurt vereniging, Als dank voor de gulle actie krijg het kind van wie de wens wordt gekozen, óók een verrassing: 2 minuten gratis winkelen bij Intertoys.

De onthulling vond plaats op Zondag 18 december op de Jaap Eden IJsbaan. Intertoys wees Lisa’s wens, na overleg van de jury, aan als het mooiste weggeef-initiatief. Lisa gaf het grootste cadeau aan Dream4Kids, dat droomdagen organiseert voor kinderen met een traumatische ervaring.

Lisa: “Ik ben nog steeds dankbaar voor mijn eigen droomdag, samen met mijn zieke moeder hadden we de dag van ons leven! Als ik hieraan terugdenk krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Ik wilde zo graag iets terug doen en met Het Grootste Cadeau komt nu ook die droom uit!” De wens van Lisa was een van de duizenden hartverwarmende inzendingen die op HetGrootsteCadeau.nl binnen kwamen.

Hide Content